Achtergrondinformatie

Tijdens mijn opleiding en daarna in mijn werk werd ik regelmatig geconfronteerd  met mijn paranormale vermogens. Dit was zowel positief als negatief. In het begeleiden van mensen en het uitwerken van buurtproblemen kwam het altijd wel van pas. Toen ik echter op kantoor werkte, werkte het vaak tegen me. Ik zag meer dan dat ik vanuit mijn functie kon en mocht doen en werd daar dan ook werkelijk ziek van. Maakte ik de keuze om voor en met de mensen te werken dan verdween mijn ziek zijn.

Na vele omzwervingen heb ik dan ook de keuze gemaakt om het zelf te doen. Ik kan dan volgens mijn eigen inzichten werken en ben alleen mezelf en de cliënten verantwoording schuldig. Als ik naar mijn persoonlijke achtergrond en opleiding kijk zie ik iemand die zowel door de praktijk als door theorie geschoold is. Ik denk ook dat ik mensen goed kan begeleiden in hun proces tot bewustwording / heelwording omdat ik zelf ook door die processen heen ben gegaan. Dit zie ik als een groot voordeel.

Ik weet wat er in de reguliere zorg te halen is en weet ook dat dit een belangrijk onderdeel is in het tot stand komen van een genezingsproces. Daarbij denk ik wel dat er in de reguliere zorg iets blijft liggen en dat is waar ik denk een goede aanvulling te zijn. Het punt in de reguliere zorg is dat er maar naar een deel van de mens wordt gekeken, terwijl juist de hele mens deel neemt in het proces van ziek zijn en heel worden, genezen en bewust worden. Ik ga met mensen kijken waar de ziekte zijn oorsprong heeft. Waarom wordt iemand ziek? Welke emoties en pijnen of gebeurtenissen zijn er aan vooraf gegaan? Dit is een belangrijk deel van het bewustwordingsproces.

Daarnaast werk ik ook met magnetiseren om op energetisch niveau blokkades op te heffen. Zo kan het zelfgenezingsproces op gang gebracht worden. Soms heeft iemand een duwtje in de rug nodig. Afhankelijk van je vraag kan de behandeling eenmalig zijn, maar de behandeltijd kan ook enkele weken tot maanden, soms jaren duren. Dit is iets wat ik met je bespreek, zodat er altijd duidelijkheid bestaat over wat er gaat gebeuren. Uiteindelijk ben jij degene die beslist wat je doet en hoelang er met de behandeling door wordt gegaan.